Topp Sverige

Treningsleir i Spania på El Montanya Barcelona

Under en time nord for Barcelona ligger fantastiske El Montanya Resort & Spa. Her har man alt man kan ønske seg for en perfekt treningsleir på høyeste nivå. Anlegget har to hoteller, to swimmingpools, tennisbane og supermoderne innendørshall. Den fine gressplenen ligger vakkert til bare et stenkast unna. Her ligger også den nye kunstgressbanen. I enden av banen ligger en anerkjent 18-hulls golfbane med fantastisk utsikt over det vakre landskapet. FC Barcelona, Halmstad BK, IFK Gøteborg, Gefle IL og Rosenborg er noen av de lagene som jevnlig legger sine treningsleirer hit på El Montanya. Er du på treningsleir så nær fantastiske Barcelona, er et besøk på Barcelona FC sin stadion Nou Camp nesten et must. Vi er glade for også å kunne ordne billetter til en fotballkamp. Vi er offisielle leverandør også her.

Sammen skal vi sørge for at deres sportsreise i Spania går knirkefritt!

kart montanya

Treningsleir fotball på El Montanya

Avstand gress: 0 m
Overnatting: 2 sengs rom eller leiligheter med dusj, toalett og TV.
Avstand fra Barcelona: 7 mil
Vår mening: En drøm for enhver trener. Hotelldirektøren er selv meget fotballinteressert, og har bygget opp et imponerende anlegg. Perfekt plassering for å fly både til Barcelona og Girona i Spania.

Hva sier kundene:

”Vår treningsleir i El Montanya Spania ble et minne for livet. Ikke nok med at vi fikk spille på samme anlegg som Rosenborgs BK, IFK Gøteborg og flere andre elitelag har trent. Vi fikk dessuten møte både FC Barcelona og RCD Espanyol i treningskamper. Dette er noe hverken spillere eller ledere kommer til å glemme. Vi var også på plass når FC Barcelona møtte Valencia på Camp Nou, og fikk se Messi score fire mål. Vi kan definitivt anbefale en treningsleir på El Montanya” 
– Stig Norheim Bryne FK P97

Send en uforpliktende forespørsel på treningsleir i El Montanya Barcelona Spania

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: