Vilanova treningsleir fotball

Treningsleir fotball i Villanova Spania

Vi er stolte av å presentere årets store nyhet – treningsleir i Internasjonale Vilanova Park, kun 33 km sør for Barcelona flyplass! Her finner du det meste et fotballag kan ønske seg:. Fine kunstgressbaner, hyggelig og trygt overnattingstilbud, samt en utmerket bufférestaurant.

Dere vil bo i bungalower med to personer i hvert rom, eget toalett og dusj, en kjøkkenkrok med bord og stoler, kjøleskap, og mange bungalower har egen terrasse. Anlegget tilbyr blant annet utendørs og innendørs basseng, treningsstudio og resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. Vila Nova Park ligger bare noen få kilometer fra sentrum av Vilanova i la Geltrú, en sjarmerende by rett ved Middelhavet, omgitt av herlige og innbydende strender. Trening vil foregå på byens imponerende fotballanlegg med to helt nye kunstgressbaner (2023), kun en kort tur fra Vilanova Park. Det er også mye å oppleve i området.

Tog går flere ganger i timen til Barcelona, der man når sentrum på litt over en halvtime. Pass også på å besøke en av Europas største badeparker, Universals magiske Port Aventura, kun en kort busstur eller togreise unna. Eller hvorfor ikke ta turen til verdensbyen Barcelona med alle sine underholdningsmuligheter og severdigheter. Et besøk på Vilanova Park er en oppskrift på suksess og mange flotte nye minner.

Sammen skal vi sørge for at deres sportsreise til Villanova går smertefritt!

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Villanova Spania

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)