Treningstopp

Vi tilrettelegger deres treningsleir fotball

Treningsleir i utlandet gir også spillerne muligheten til å oppleve en ny kultur og kanskje lære et nytt språk. Dette kan bidra til å utvikle spillernes personlige ferdigheter, og gi dem nye perspektiver og en bredere forståelse av verden. Å reise til et nytt sted og oppleve nye kulturer kan også bidra til å skape minner og opplevelser som vil vare livet ut.

Vår samarbeidspartner har arrangert sportsreiser i over 30 år. Vi arrangerer treningsleir fra gutte- jentelag til elitelag. Ingen er for små eller stor for oss. Vi har treningsleirer i alle prisklasser og i de fleste land i Europa. Personlig service hele vegen med egen kontaktperson fra bestilling til alt er gjennomført.

Hva sier kundene om våre treningsleirer

Jeg har den største tillit til dere. Dere kan fotball, har de rette kontaktene og vet hva vi trenger for å kunne arrangere en bra treningsleir. Vi var meget godt fornøyd «
– Erik Hamrén, Sveriges landslag

«En vellykket leir! Perfekt trening og også to veldig gode testkamper»
– Christer Niklasson, Danmarks IF Dam.

«Vårt valg falt på Danmark og gutta var veldig fornøyd!»
– Tommy Delander, Ödåkra IF.

«Vår treningsleir ble et minne for livet. Ikke nok med at vi fikk spille på samme anlegg  som Rosenborgs BK, IFK Gøteborg og flere andre elitelag har trent. Vi fikk dessuten møte både FC Barcelona og RCD Espanyol i treningskamper. Dette er noe hverken spillere eller ledere kommer til å glemme. Vi var også på plass når FC Barcelona møtte Valencia på Camp Nou, og fikk se Messi score fire mål. Vi kan definitivt anbefale en treningsleir på El Montanya»
– Stig Norheim Bryne FK P97.

Vi hadde en kanon treningsleir i Guardamar del Segura, hyggelig hotell med trivelig og hjelpsomt personale. Treningsforholdene er utmerket. Men det aller beste var kanskje når vi hadde en liten miniturnering med både strandbotball og fotballtennis nede på stranda. Dette var utrolig populært blandt guttene. En stor takk til dere for en meget bra jobb»
– Jonas Fjelkman IFK Aspudden

Henry
Henry Jovik

Henry er er utdannet grafisk formgiver og
webmaster, og har bla. ansvaret for design
og oppdateringer. Han har jobbet
med reiser siden 2001.
Tlf +47 900 19054.
Epost: henry@londontown.no

Fredrik på Gøteborgkontor
Fredrik Hallengren

Fredrik jobber hos vår samarbeidspartner Sportsinternational i Kungsbacka Sverige sammen med 16 kollegaer som er dedikerte til å hjelpe dere med treningsleir.
Tlf +46 300 720 95.
Epost: fredrik@londontown.no