Empuriabrava

Hvorfor reise med oss på treningsleir i Europa

Vi har arrangert sportsreiser siden 1986, over 30 års erfaring Vi arrangerer treningssamlinger fra gutte- jentelag til elitelag. Ingen er for små eller stor for oss. Vi har treningsleirer i alle prisklasser og i de fleste land i Europa. Personlig service hele vegen med egen kontaktperson fra bestilling til alt er gjennomført. Vi er endel av den europeiske fotballfamilien med anbefalinger fra både UEFA och FIFA.

Hvem er vi og hva kan vi tilby

I en tid da mange kutte ned på ressurser, kvalitet og service, går vi i motsatt retning. Vår samarbeidspartner har 16 dyktige og erfarne medarbeidere som arbeider for og med treningsleirer – og brenner for å ta vare på ditt lag på best mulig måte.
Det morsomme etter å ha drevet med dette i over 30 år, er ikke antallet klubber vi har hatt med på treningsleir eller alle de berømte kundene, men alle de opplevelser vi har fått. Sjansen til å følge fotballen i stort og smått.
Å bli kjent med så mange mennesker. Og det fineste av alt; mange av våre kontakter har utviklet seg til å bli mer en bare kunder hos oss. Dette er sannsynligvis også hemmeligheten bak at vi fortsetter å vokse.

Vi fikk tidlig rykte på oss for å gi ekstremt høy kvalitet til bra priser. Men til tross for kvalitet, høy profesjonalitet, utmerket service og hardt pressede priser, ville vi aldri ha blitt stor uten den tillit og støtte vi har fått – og får – fra stadig flere klubber fra Norge, Sverige, Danmark og Finland. Ingen er for stor og ingen er for små for oss. Det er vår holdning og trolig grunnen til at flere og flere velger oss som sin partner.