Salou Barcelona

Treningsleir fotball i Salou utenfor Barcelona

I sørlige Catalonia, ca. 1 time sør for Barcelona, ligger Futbol Salou, kanskje Europas mektigste treningsanlegg, med 13 fullstørrelse fotballbaner, inkludert en stadion.

I Salou har mange klubber fra hele skandinavia hatt treningsleir de siste årene. Østersunds FK med Graham Potter som trener har også tilbrakt to år på treningsleir i Salou, samt Helsingborgs IF med Henrik Larsson.

Anlegget dekker virkelig alle behov, og resorten dere bor på, er tilnærmet fullkommen. Det er  romslige boenheter med plass til samvær, fine uteplasser og en resort med stort utvalg av fasiliteter som padel, treningsstudio, spa, beachvolleyball med mer.

Vi anbefaler også et besøk til Europas største fornøyelsespark, PortAventura, for de av dere som ønsker å få med dere aktiviteter som ikke har noe med fotball å gjøre under treningsleiren. Det er en eventyrpark fylt med attraksjoner, slik at dere enkelt kan tilbringe en hel eller halv dag der inne.

Mange lag velger selvfølgelig også å dra til Barcelona og besøke Camp Nou. Hvis FC Barcelona spiller hjemmekamp, hjelper vi dere selvsagt med kampbilletter.

Sportsreiser til Futbol Salou, kanskje Europas mektigste treningsanlegg

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir på Salou utenfor Barcelona

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)