Treningsleir Sitges Barcelona

Sportsreiser fotball i Spania på Sitges.  Kort spasertur til stranden

Med bare 35 km til Barcelona, og med en rekke fantastiske strender, har Sitges Spania i mange år vært et svært populært reisemål for treningsleir. Dere bor på sjarmerende Hotel Subur, en kort spasertur fra stranden og med en fantastisk middelhavsutsikt. Her blir du godt kjent med internasjonale grupper, og både den vennlige servicen og maten her er høyt verdsatt. Treningene foregår på den lokale klubbens treningsanlegg bare 10 minutters gange fra hotellet. Den lokale fotballklubben får mye ros fra våre svenske og norske lag som bruker anlegget.
Sentrale Barcelona kan du nå billig og enkelt med lokaltog som kjører flere ganger i timen. Er du på treningsleir så nær denne fantastiske byen, er et besøk på FC Barcelona og Nou Camp nesten et must. Vi kan også ordne billetter til en Barcelona fotballkamp. Sitges er et svært populært alternativ – tidlig bestilling er et must!
Sitges er et meget populært alternativ for mange så derfor er tidlig bestilling et must!

«Vi hadde en kanon treningsleir på Sitges Spania. Hyggelig hotell med trivelig og hjelpsomt personale. Treningsanleggene er utmerket. Men det aller beste var kanskje når vi hadde en liten miniturnering med både strandfotball og fotballtennis nede på stranda. En stor takk til dere for en meget bra jobb”
– Jonas Fjelkman IFK Aspudden

Sammen skal vi sørge for at deres sportsreise til Sitges Spania i Barcelona går knirkefritt

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir på Sitges Spania i Barcelona

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)