Torremolinos treningsleir

Treningsleir i Malaga/Torremolinos, helt sør i Spania

Du kommer faktisk ikke lenger sør i Europa en vår sydspanske perle Torremolinos, bare 8 km fra Malaga. Her kan dere oppleve skikkelig sommervarme allerede tidlig på våren. Torremolinos er en fantastisk destinasjon for treningsleir med et deilig klima og mange ulike tilbud til deltagerne. Vi tilbyr et moderne sentralt hotell med gangavstand til treningsanleggene våre. Der finner du både kunstgress, naturgress, gym og basseng både utendørs og innendørs. Ved siden av treningen har dere muligheten for aktiviteter på den deilige stranden. Hva med et besøke på stadion Estadio La Rosaleda der det stjernespekkede La Liga laget Malaga CF spiller sine hjemmekamper. Vi skaffer selvfølgelig billetter. Vi er  glad for å kunne tilby dette fantastiske treningsalternativet i Sør-Spania. Hit flyr dere til en meget bra pris med flere daglige avganger.

Succén på solkysten er servert med sommervarme allerede tidlig på våren!

kart malaga

Treningsleir fotball Malaga

Avstand gress: 1 km
Gressplener: 15 minutter buss avstand.
Overnatting: 2-4 sengs rom med dusj, toalett og TV.
Avstand fra Malaga:  8 km.
Vår mening: Treningsleir i Torremolinos blir den perfekte belønningen etter lange vintermåneder og hard trening hjemme i Norge, succén er servert!

Hva sier kundene:

«Vi hadde en kanon treningsleir, hyggelig hotell med trivelig og hjelpsomt personale. Treningsforholdene er utmerket.  En stor takk til dere for en meget bra jobb”

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir på Torremolinos Malaga

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: