Treningsleir Skagen Danmark

Treningsleir i Spania på Santa Susanna. Hotell rett ved stranden

Santa Susanna er Spanias absolutt mest populære og velbesøkte treningsanlegg for skandinaviske fotballag. Så du vil selv forstå hvorfor om dere legger neste treningsleir hit. Dere bor på et nyrenovert 4* hotell. Treningene foregår på noen av Katalonias fineste naturgressbaner i kort avstand fra hotellet. Santa Susanna er den perfekte destinasjon for alle som vil bo nær Barcelona og samtidig ha nærhet til havet. Bare 200 meter fra hotellet strekker det seg kilometerlange sandstrender der strandfotball, beachvolleyball og et herlig bad er et must.
Gå ikke glipp av sjansen til å besøke Barcelona under treningsleiren. Inn til Barcelona benytter man tog med stasjonen 300 meter fra hotellet. Toget går flere ganger i timen direkte til Plaza Catalunya i hjertet av Barcelona! Eller vi kan ordne med busstransport. Er man på treningsleir såpass nær Barcelona, bør dere også benytte anledningen til å besøke FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou. Vi hjelper gjerne til med å ordne billetter. Vi er offisiell leverandør!

Meget bra service og trivelig personale legger forholdene til rette for en velykket treningsleir. Dere får deres egen kontaktperson som vil være tilstede under hele oppholdet. Dessuten har vi eget kontor i Barcelona med både svensk og spansktalende personell. Dette gir dere en ekstra trygghet.

Sammen skal vi sørge for at deres treningsleir blir en stor opplevelse

Kart Santa Susanna Spania

Treningsleir fotball i Santa Susanna

Avstand treningsfelt:  Bussavstand
Overnatting:  2-3 sengs rom med dusj, toalett og TV.
Avstand fra Barcelona: 6 mil
Vår mening:  Meget bra hotell nær stranden og med perfekt avstand til Barcelona med pendlertog (6 mil).
Uten tvil Spanias mest populære alternativer på treningsleir.

Hva sier kundene:

«Alt fungerte helt perfekt. Busstransporten alltid presis, hotellet bedre en forventet og personalet som jobbet på treningsfeltet alltid behjelpelig. Dere klarte også å skaffe oss motstandere på treningskamper. Været var helt perfekt og alle 16 jentene var i topphumør under hele reisen. Vi vil uten tvil benyttet dere også på vår neste treningsleir.»
– Jörgen Marcusson, Sunnanå SK F00

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir på Santa Susanna i Spania

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: