Santa Susanna toppbilde

Treningsleir Spania i Santa Susanna

Santa Susanna er Spanias klart mest populære og besøkte treningsanlegg for skandinaviske fotballag. Dere vil selv forstå hvorfor hvis dere velger å legge treningsleiren deres til Santa Susanna neste gang. Dere bor på et nyrenovert 4-stjerners hotell med trening på noen av de fineste naturgressbanene i Catalonia, kun en kort transport fra hotellet.

Santa Susanna er det perfekte reisemålet for de som ønsker å bo nær Barcelona samtidig som de har nærhet til havet. Bare 200 meter fra hotellet strekker den kilometerlange hvite stranden seg, hvor strandfotball, beachvolleyball og deilige bad er hverdagen.

Ikke gå glipp av sjansen til å besøke Barcelona under treningsleiren. Til Barcelona tar man seg enkelt med tog som går 300 meter fra hotellet. Disse togene går flere ganger i timen og tar deg direkte til Plaza Catalunya – hjertet av Barcelona! Når man er på treningsleir så nær denne fantastiske byen, er et besøk på Camp Nou nesten obligatorisk. Vi hjelper gjerne med å arrangere billetter til en FC Barcelona kamp.

Sammen skal vi sørge for at deres sportsreise til Spania går smertefritt!

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Santa Susanna Spania

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)