Barcelona L'Hospitalet

Treningsleir i Spania på L’Hospitalet i Barcelona

Nå kan vi presentere en spennende nyhet: treningsleir i Barcelona by med svært gode treningsfasiliteter. For de som ønsker å oppleve den sjarmerende verdensbyen og samtidig få muligheten til å besøke stranden (via undergrunnen) og ikke gå på akkord med treningsforholdene, har dere kommet til rett sted: L´Hospitalet tilbyr alt dere trenger.

Her bor dere på ett av våre fire veldig moderne hoteller (alle tre eller fire stjerner), noen av dem med egen svømmebasseng, og tre av dem bare 700 meter fra FC Barcelonas legendariske hjemmebane, Camp Nou. Treningsøktene vil finne sted på toppanlegget Estadi Municipal de L´Hospitalet, som har tre veldig gode kunstgressbaner, alle anlagt de siste årene.

Tre av hotellene ligger også svært nær Collblancs tunnelbanestasjon, der linje 5 (blå) raskt tar dere til Barcelonas hjerte, Placa Catalunya med Las Ramblas og den populære strandpromenaden. Hvorfor ikke benytte anledningen til å ta en dukkert på en av de mange strendene? Linje ni (oransje) på samme stasjon tar dere enkelt til Barcelona (El Prat) sine flyterminaler.
Her trenger dere altså ikke engang en transfer for å nå flere av hotellene! Ikke gå glipp av muligheten til å se en kamp eller besøke et museum på Camp Nou – som dere kan gå til fra tre av hotellene på bare noen minutter!

Sammen skal vi sørge for at deres sportsreise til Barcelona går knirkefritt!

Send en uforpliktende forespørsel på treningsleir Barcelona L’Hospitalet Spania

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)