Hirtshals Danmark

Treningsleir fotball Hirtshals

Hirtshals «på toppen av Danmark» har en flott beliggenhet for dere som vil reise med ferge til Danmark. Bo komfortabelt med spektakulær utsikt utover havet og med gangavstand til butikker. Treningsanleggets nærhet til Skagerrak gjør det veldig fint tidlig på våren. De to lederne ved anlegget er både kulinariske eksperter, og våre tidligere besøkende har tildelt topp karakterer for god mat. Ny kunstgressbane med gangavstand fra overnattingen.

Et unikt anlegg for en velykket treningsleir til Danmark

kart hirtshals

Treningsleir i Hirtshals Danmark

Avstand gress: 400 m
Overnatting:  4-6 sengs rom med dusj og toalett.
Avstand fra Fredrikshavn: 5 mil
Vår mening: Topp mat, perfekt reiseavstand, gras tidlig på våren og et stimulerende miljø med et rikt utvalg av tilbud. Her blir dere fornøyd!

Hva sier kundene:

”Denna våren var vi i Danmark på treningsleir. Vi bodde på et trivelig vandrerhjem i Hirtshals hvor vi fikk bra mat og god service av vertskapet. Treningsleiren ble velykket og guttene var meget fornøyd”

– Magnus Sörensson, Svarteborg Dingle IF

”I år ønsket jentene våre at vi skulle ha vår treningsleir i Danmark, i Hirtshals, kun 3 mil fra Fredrikshavn. Her hadde vi alt vi trengte for å lykkes: Bra overnatting, fine baner og ikke minst et hyggelig personale som skjemte oss bort med maten.” 
Lena Karlström, Åsaka SK Dam

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir Hirtshals i Danmark

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: