Treningsleir Skagen

Treningsleir fotball Skagen. Utmerket service og kvalitet

Treningsleir på Skagens Kultur och Fritidscenter med førsteklasses idrettsanlegg som tiltrekker seg fotballklubber og lag fra hele Europa. Dette moderne treningsanlegget ligger i den vakre byen Skagen, som er kjent for sin unike beliggenhet hvor to hav møtes, og for å være Danmarks nordligste punkt.

Dette er et komplett treningssenter som ønsker dere velkommen med de best tenkelige fasiliteter. Våre norske og svenske lag stortrives på dette moderne og proffe anlegget, og dette er forståelig med tanke på den service og kvalitet som ytes her. Det finnes et stort utvalg av aktiviteter for alle typer av lag. Store fellesrom for gjennomgang av dagen og felles aktiviteter. Anlegget har også eget svømmebasseng hvor dere kan koble av etter trening og matcher. Skagens beliggenhet der Skagerak og Kattegatt møtes, gjør at gressmattene er spilleklar allerede tidlig på våren. Ryktene har allerede spredt seg iblandt norske lag om Løkken Fritidssenter, så her må dere være tidlig ute med bestilling.

Det som gjør treningssamling på Skagens Kultur och Fritidscenter ekstra spesiell, er beliggenheten. Skagen er en by rik på historie, kultur og naturskjønnhet. Mellom treningsøktene kan deltakerne utforske de vakre omgivelsene, besøke lokale attraksjoner som Grenen, hvor to hav møtes, eller utforske Skagens sjarmerende kunstnermiljø. Den unike blandingen av sportslig trening og kulturell oppdagelse gjør oppholdet her til en minneverdig opplevelse for alle deltakerne.

“For oss var valget lett. Dere tilbyr unik service før, under og etter treningsleiren og setter virkelig kunden i fokus. Kan ikke annet en å gi dere mine beste anbefalinger”.
– Staffan Arlefalk Yngsjö IF

 

Et unikt anlegg for fotballtrening i Danmark med de best tenkelige fasiliteter

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir Skagen i Danmark

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)