Tisvildeleje topp

Sportsreiser fotball Tisvildeleje på Nordsjælland. En favoritt

Ønsker dere en referanse fra noen som har vært på leir i Tisvildeleje? Bare spør naboklubben deres, for dette er en anlegg som norske og svenske lag flittig har besøkt siden tidlig på 1990-tallet. Tisvildeleje er velkjent i norsk fotball, det første danske anlegget som satset stort på skikkelig hjemmelaget mat tilpasset norske idrettsutøvere.
Som dere forstår, overlates ingenting til tilfeldighetene, og det er derfor så mange klubber flittig besøker Tisvildeleje, faktisk de fleste drar dit år etter år. Som anlegg har det heller ikke blitt mindre populært etter at en ny kunstgressbane ble innviet bare 3 km fra Sankt Helenecentret. Kanskje har dere vært der en gang for lenge siden, i så fall er det definitivt på tide med et gjensyn, det blir en nostalgisk opplevelse.

Anlegget ligger i nærheten av den sjarmerende kystbyen Tisvildeleje, kjent for sin vakre sandstrand og naturskjønne omgivelser. Dette gir fotballspillere og trenere en idyllisk og inspirerende setting for både trening og avslapning

Et unikt anlegg for en litt annerledes opplevelse på treningsleir

Send en uforpliktende forespørsel om sportsreise til Tisvildeleje på Jylland

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)