Novamar

Treningsleir fotball Fredrikshavn

Perfekt beliggenhet mindre en 2 kilometer fra fergeterminalen i Fredrikshavn ligger supermoderne Arena Nord – et fantastisk idrettsanlegg som passer utmerket for fotball treningsleir. Her finnes tre fine gressmatter rett utenfor der dere bor. Dessuten finnes det badmintonhall, tre idrettshaller og gym. Innenfor tre kilometers avstand finnes en stor og fin kunstgressbane og flere naturgressbaner, så forholdene ligger vel tilrette for en velykket sportsreise, og kan vel nesten ikke bli bedre. I gangavstand finnes et badeanlegg, bowlinghall, go-cart og Fredrikshavn sentrum. Kombinasjonen med kort reiseavstand og alle fasiliteter i gangavstand gjør Fredrikshavn til en av våre mest populære anlegg i Danmark. Her blir det fort fullbooket hvert eneste år!

Perfekt beliggenhet og gangavstand til det meste

Skagen

Treningsleir i Fredrikshavn Danmark

Avstand gress:  0 – 3 km
Overnatting:  4-6 sengs rom med dusj og toalett.
Avstand fra Fredrikshavn: 1 mil
Vår mening: Et idrettssenter med mange muligheter og perfekt for de lag som vil ha alt innefor kort avstand på sin treningsleir. Mindre en 2 km fra fergeterminalen.

Hva sier kundene:

Det var godt å kunne stole på dere når vi reiste på vår første treningsleir. Valget falt på Fredrikshavn og gutta var meget fornøyd»
Tommy Delander, Ödåkra IF

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Fredrikshavn

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: