Fredrikshavn

Treningsleir fotball Arena Nord Fredrikshavn

Perfekt beliggenhet mindre en 2 kilometer fra fergeterminalen i Fredrikshavn ligger supermoderne Arena Nord – et fantastisk idrettsanlegg som passer utmerket for treningsleir. Her finnes tre fine gressmatter rett utenfor der dere bor. Dessuten finnes det badmintonhall, tre idrettshaller og gym. Innenfor tre kilometers avstand finnes en stor og fin kunstgressbane og flere naturgressbaner, så forholdene ligger vel tilrette for en velykket sportsreise, og kan vel nesten ikke bli bedre. I gangavstand finnes et badeanlegg, bowlinghall, go-cart og Fredrikshavn sentrum. Kombinasjonen med kort reiseavstand og alle fasiliteter i gangavstand gjør Fredrikshavn til en av våre mest populære anlegg i Danmark. Her blir det fort fullbooket hvert eneste år!
Fredrikshavn som by tilbyr også en rekke fritidsaktiviteter og attraksjoner som deltakerne kan utforske i sin fritid. Byen har en vakker havn, flotte strender og interessante kulturelle severdigheter, som gir en ekstra dimensjon til treningsleiren og gjør oppholdet enda mer minneverdig.

Arena Nord har et solid rykte som en av de ledende idrettssentrene i Nordjylland, og det tiltrekker seg lag fra både Danmark og internasjonalt.

Vår mening: Et idrettssenter med mange muligheter som gjør at lagene får det lille ekstra ut av sin treningsleir. Ny fin kunstgressbane bare noen minutter med bil/buss fra Arena Nord.

Har et solid rykte som en av de ledende treningsanlegg i Nordjylland

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Fredrikshavn

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)