Topp Sverige

Treningsleir på Skovlunde like utenfor København

I Skovlunde like utenfor København sentrum, i gangavstand fra ditt koselige rom, finner du 16 gressbaner. De tilbyr også tredje generasjons kunstgressbane utendørs og en andre-generasjons kunstgressbane innendørs. Vi tilbyr 50 meter innendørs svømmebasseng, fullt utstyrt friidrettstadion, bowling, innendørs go-cart og mye mer! Det er ikke vanskelig å forstå at kommunen mottok en gullmedalje som Danmarks beste sportssenter. Vi samarbeider tett med den lokale fotballklubben Skovlunde IF som har over 800 aktive medlemmer.

Sammen skal vi sørge for at deres sportsreise i København går smertefritt

kart skovlunde

Treningsleir fotball på Skovlunde

Avstand gress: 200 -500 m
Overnatting:   3 sengs rom med dusj og toalett.
Vår mening:  Flotte forhold for alle typer av treningsleir med alle fasiliteter innen gangavstand. Københavns pulserende natteliv bare 10 km unna. Tidlig bestilling er et must her!

Hva sier kundene:

”Vi har vært på Skovlunde to år på rad. Vi vet at vi får en førsteklasses treningsleir her. Kombinasjonen av god mat, fine fasiliteter, førsteklasses baner og et meget hyggelig personale gjorde utslaget for oss. Her finner du kunstgress både utendørs og innedøres, samt naturgress. Dette gjør at man vet at man alltid får god trening. Nærheten til København sentrum veier også tungt for oss. Helt klart et supert anlegg for treningsleir!” 

– Christoffer Gustafsson, Lerums IS

Send en uforpliktende forespørsel om sportsreise på Skovlunde i København

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: