Skovlunde københavn treningsleir

Treningsleir på Skovlunde like utenfor København

I Skovlunde like utenfor København sentrum, i gangavstand fra ditt koselige rom, finner du 16 gressbaner. De tilbyr også tredje generasjons kunstgressbane utendørs og en andre-generasjons kunstgressbane innendørs. Vi tilbyr 50 meter innendørs svømmebasseng, fullt utstyrt friidrettstadion, bowling, innendørs go-cart og mye mer! Det er ikke vanskelig å forstå at kommunen mottok en gullmedalje som Danmarks beste sportssenter. Vi samarbeider tett med den lokale fotballklubben Skovlunde IF som har over 800 aktive medlemmer.

Treningsleir i Skovlunde et ideelt valg for fotballklubber og lag som søker en førsteklasses treningsopplevelse i en naturskjønn og fredelig setting, samtidig som de har tilgang til alle bekvemmeligheter og spennende muligheter som København har å tilby. Med profesjonell trening, moderne fasiliteter og en strategisk beliggenhet, vil deltakerne uten tvil oppleve en minnerik og produktiv tid på Skovlunde-anlegget.

”Vi har vært på Skovlunde to år på rad. Vi vet at vi får en førsteklasses treningsleir her. Kombinasjonen av god mat, fine fasiliteter, førsteklasses baner og et meget hyggelig personale gjorde utslaget for oss. Dette gjør at man vet at man alltid får god trening. Nærheten til København sentrum veier også tungt for oss. Helt klart et supert anlegg!”
– Christoffer Gustafsson, Lerums IS

Sammen skal vi sørge for at deres treningsleir i København går smertefritt

Send en uforpliktende forespørsel om fotballcamp på Skovlunde i København

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)