Løkken treningsleir topp

Treningsleir i Løkken  Danmark. Det perfekte stedet!

Løkken sportssenter på Jyllands vestkyst er det perfekte stedet for en treningsleir. Pga beliggenheten ved kysten av Skagerak, er treningsområdene av utmerket kvalitet allerede tidlig på våren. Bare en kort spasertur fra Løkken sportssenter har vi 6 fantastiske naturgressbaner til disposisjon. På anlegget finnes også innendørs 25 meters basseng med vannrutsjebane og rehab basseng samt en gymsal med tilhørende spinningrom. En stor fordel med Løkken sportssenter er at dere som gjester har fri adgang til alle anleggets fasiliteter, noe våre gjester setter stor pris på. Innkvarteringen er førsteklasses. Ledere i 2 sengs rom med dusj og toalett (hotellstandard). Spillerne i 4-6 sengs rom. Det er fri WiFi på hele anlegget. Også store fellesrom hvor dere kan samle hele laget for aktiviteter.

Borte fra treningsfeltet gir Løkken som by en rekke aktiviteter og attraksjoner, som deltakerne kan utforske i sin fritid. De pittoreske strendene, lokale butikker og restauranter, samt den unike danske kulturen, tilfører en ekstra dimensjon til treningsleiren og gjør oppholdet enda mer spesielt.

«For oss var valget lett. Dere tilbyr unik service før, under og etter treningsleiren og setter virkelig kunden i fokus. Kan ikke annet en å gi dere mine beste anbefalinger».
– Staffan Arlefalk Yngsjö IF

Vi ordner alt det praktiske for dere på sportsreise til Løkken Danmark

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir fotball i Løkken Danmark

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)