Jetsmark topp

Treningsleir fotball Jetsmark i Pandrup Danmark

Jetsmarks er det komplette idrettssenteret for dere som ønsker god trening, mange aktiviteter og godt samhold. Her bor dere med utsikt over treningsbanene, kunstgress og naturgress av høyeste kvalitet. Alle lag som har sin treningsleir på Jetsmarks Idrettssenter har tilgang til fellesrommene der det er god plass til å samle hele laget. Det er også et fullt utstyrt kjøkken for lag som ønsker å lage egne mellommåltider i tillegg til helpensjonen som er inkludert.

Jetsmarks Idrettssenter har et flott 25-meters svømmebasseng som dere kan bruke fritt i åpningstiden. I bassenget kan dere også prøve den unike sporten «badminton på flytende bane», en veldig morsom teambuilding-aktivitet.
Senteret ligger i Pandrup kommune, ikke langt fra Blokhus.

Jetsmark er det ideelle stedet for fotballklubber og lag som søker en kvalitetsorientert sportsreise som kombinerer trening med fantastiske omgivelser. Enten det er for sesongforberedelser, teambuilding, eller bare for å ha det gøy og forbedre seg, vil Jetsmark garantert levere en minnerik og produktiv opplevelse for alle deltakerne.

Vår mening: Fantastisk anlegg med herlige baner. Perfekt å kunne myke opp stive muskler i senterets svømmehall etter treningen. Det kommer til å bli raskt fullbooket, så tidlig booking er et must.

Et unikt anlegg for en velykket treningsleir i Danmark

Send en uforpliktende forespørsel om treningssamling Jetsmark i Danmark

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)