Weissenhäuser Strand

Treningsleir fotball på Weissenhäuser Strand Tyskland

Sportsreise til Weissenhäuser Strand i Tyskland er en perfekt mulighet for fotballklubber og lag som ønsker en førsteklasses treningsopplevelse kombinert med avslappende omgivelser ved havet. Weissenhäuser Strand, som ligger ved Østersjøkysten, tilbyr moderne fasiliteter og en vakker beliggenhet.
På Weissenhäuser Strand får dere tilgang til toppmoderne treningsbaner, både naturgress og kunstgress, som oppfyller høye internasjonale standarder. Banene gir optimale forhold for treniongssamling, og spillerne kan utvikle sine ferdigheter og taktikk under profesjonell veiledning fra sine trenere og støttepersonell.

I tillegg til fotballtreningen, kan deltakerne nyte den fantastiske beliggenheten ved havet. Weissenhäuser Strand tilbyr flotte strender, og laget kan utforske vannaktiviteter eller bare slappe av og nyte den friske sjøluften. Det er også muligheter for andre rekreasjonsaktiviteter som svømming, spa, og andre fritidsaktiviteter.
Overnattingen på Weissenhäuser Strand er av høy kvalitet, og deltakerne vil ha tilgang til moderne og komfortable rom og fasiliteter. Maten som tilbys er velsmakende og næringsrik, tilpasset fotballspillernes behov for energi og restitusjon.

Sammen skal vi sørge for en velykket treningsleir på Weissenhäuser Strand

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Weissenhäuser Strand Tyskland

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)