Berlin

For en fantastisk by og hvilket treningsanlegg i Berlin

Treningsleir fotball på Berlins fotballforbund er en unik mulighet for fotballklubber og lag som ønsker en inspirerende og kvalitetsfylt treningsopplevelse. Berlin, hovedstaden i Tyskland, er kjent for sin rike fotballtradisjon og lidenskap for sporten. Berlins fotballforbund tilbyr førsteklasses fasiliteter og profesjonell støtte, som tiltrekker seg lag fra hele verden.

Fotballtreningen på Berlins fotballforbund skreddersys for lagets behov og målsettinger. Med moderne treningsbaner, inkludert både naturgress og kunstgress, får deltakerne optimale forhold for trening og spill.
Laget kan også oppleve den pulserende byen Berlin, med sin rike kultur, historie og underholdningstilbud. Utforske berømte landemerker, museer og kunstgallerier gir en ekstra dimensjon til treningsleiren og gir deltakerne en minnerik opplevelse.
Berlins fotballforbund legger også vekt på at lagene får en god balanse mellom trening, hvile og rekreasjon. Det er gode muligheter for lagbygging og samholdsstyrkende aktiviteter utenfor fotballbanen.

«Vår treningsleir ble en fulltreffer. Mat og overnatting tilfredsstillte absolutt våre forventninger og mer en det. Vi er virkelig fornøyd med den gode servicen dere som leverandør tilbyr.»
– Joel Hansson, Stångenäs AIS

Sammen skal vi sørge for at deres treningsleir fotball i Berlin går smertefritt

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Berlin

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)