Santa Ponca

Vi er de første i Norden som kan tilby treningsleir fotball i Berlin

Vi er stolte av å være de første i Norden som kan tilby treningsleir fotball i Berlin.  For en fantastisk by og hvilket fantastisk annlegg vi tilbyr, bare en kilometer fra Generator hostel Prenzlauer Berg, der dere bor. Dere trener på den lokale klubben Berliner TSC sitt fine sporssenter.  En treningsleir i Berlin er ikke bare en unik forberedelse til neste sesong, men også et kulturelt eventyr  i en av Europas mest populære byer. Det er nærhet til populære severdigheter som Brandenburger Tor, Alexander Platz, Unter den Linden, deler av  muren og Checkpoint Charlie. Her finner dere uendelig mange attraksjoner og tilbud.  Pass også på å få med dere en match hos Hertha Berlin i Bundesliga på Olympiastadion.  Som offisiell agent for Hertha Berlin fikser vi selvfølgelig billetter.

Sammen skal vi sørge for at deres treningsleir i Berlin går smertefritt

kart berlin 2

Treningsleir i Berlin Tyskland

Avstand gress:  1 km
Overnatting:  3-4 sengs rom med dusj og toalett.

Vår mening:  Som treningsleir destinasjon er Berlin eksotisk, det er spennende og det er eksklusivt. Her får dere ypperlige sporstlige forutsetninger samtidig som dere har sjansen til å oppleve en fantastisk by.

Hva sier kundene:

”Vår treningsleir ble en fulltreffer. Mat og overnatting tilfredsstillte absolutt våre forventninger og mer en det. Vi er virkelig fornøyd med den gode servicen dere som leverandør tilbyr”
– Joel Hansson, Stångenäs AIS

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Berlin

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: