Kungsbacka topp

Treningsleir fotball Kungsbacka Sverige

Sportsenteret er fantastisk; her finner du både naturgressbaner, kunstgressbaner, ishaller, treningsstudio, innendørshaller og svømmehall. Vi har også kontoret vårt i Kungsbacka, noe som betyr at vi alltid er nær tilgjengelige gjennom hele treningsleiren som gir en ekstra trygghet. Overnattingen er på Kungsbacka Sporthotell, der det er muligheter for bowling, shuffleboard, squash og badminton.

I Kungsbacka er det mye å gjøre utenom trening og kamper. Vi anbefaler et besøk til en av Sveriges største lavpris kjøpesentre, «Hede Fashion Outlet». Her kan du handle alt fra klær og sko til sportsutstyr og gjenstander fra kjente merker, til ekstraordinære priser.

Det er imponerende å se listen over alle lag og klubber som har valgt å legge treningsleiren sin til Kungsbacka. Blant disse finner vi toppklubber som Arsenal, Tottenham, Celtic, West Ham, Aston Villa, Newcastle, Southampton og Reading, blant andre. Mange mener at Kungsbacka er Sveriges beste by å ha treningsleiren sin i, og vi er klare til å være enig.

”Vår leir i Kungsbacka var perfekt. Vi hadde kort avstand til treningsfelt, nærhet til sentrum. Dessuten vi fikk en pefekt oppladning til serien. Hit reiser vi definitivt tilbake igjen! ”
– Dan Persson, Allerums IF

Sportsreiser til i Kungsbacka – Sveriges nye fotballparadis

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Kungsbacka

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)