Kviberg topp

Treningsleir fotball i Kviberg Gøteborg

I sentrale Gøteborg ligger det naturskjønne treningsanlegget Kviberg som er iferd med å bli en av Sveriges mest moderne.  Det er flere kunstgressbaner i nærheten, og siden 2015 også en hall med kunstgressbane og plass til 3000 tilskuere.  Hallen inneholder også håndballbaner, konferansemuligheter, gymfasiliteter og også en skitunnell. 
Her finnes også verdens største beachvolleyballhall med 16 baner innendørs i karibisk miljø og 8 baner utendørs. Mange fotballag koser seg med interne beachvolleyballturneringer ved siden av fotballtreninger og kamper, en svært populær aktivitet. En annen svært populær aktivitet på Kviberg Park er den nye hinderbanen. Det er en krevende bane med 30 ulike stasjoner. Mange lag gjennomfører en av treningsøktene på hinderbanen istedenfor fotballbanen. Dette er gratis, og det gir en treningsvariasjon som virkelig blir satt pris på.

”I år reiste vi til Kviberg i Gøteborg på treningsleir og vi er meget godt fornøyd med weekenden. Maten som serveres er fantastisk og banene er av høy kvalitet.»
– Ine Iversen, Grue IL

Sammen skal vi sørge for en velykket sportsreise i Kviberg Gøteborg

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir Kviberg i Gøteborg

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)