Guardemar Spania

Treningsleir fotball på sjarmerende Eibergen i Nederland

Treningssamling på Hotel de Greune Weide i Eibergen er en fantastisk mulighet for fotballklubber og lag som søker en førsteklasses treningsopplevelse i vakre omgivelser. Hotel de Greune Weide, som ligger i den sjarmerende byen Eibergen i Nederland, har et solid rykte som et meget bra treningsanlegg.

Banene har kunstgress som sikrer optimale forhold for fotballaktiviteter, uavhengig av værforholdene. Med god plass og jevn overflate gir banene laget en perfekt arena for trening og spill.

På Hotel de Greune Weide får deltakerne tilgang til moderne garderober og treningsfasiliteter, som gir dem alt de trenger for en effektiv og komfortabel treningsleir.

Hotel de Greune Weide tilbyr også førsteklasses overnatting og service. Hotellet har komfortable rom og tilbyr deilige måltider som er skreddersydd for idrettsutøveres behov. Deltakerne kan nyte god mat og god hvile for å sikre optimal restitusjon og ytelse under treningsleiren.

Utover fotballtreningen gir Hotel de Greune Weide også mulighet for avslapning og fritidsaktiviteter. Hotellet har spa-fasiliteter, utendørsbasseng og andre rekreasjonsmuligheter som gir deltakerne en balansert og berikende opplevelse under treningsleiren.

Fantastiske forhold for deres neste treningssamling

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Eibergen Nederland

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)