Empuriabrava

Treningsleir i Delden på et av Europas beste anlegg

Aparthotel Delden er trolig Nederlands beste treningsanlegg for fotball, et idrettsanlegg som gir store muligheter for trening og aktiviteter. Anlegget er kjent for sitt vakre grøntområde, hvor profesjonelle lag fra hele Europa kommer til trening. Du vil bli behandlet med samme gode service som fagfolk når du plasserer din neste treningsleir i Delden.

I tillegg til fine plener er det en rekke fritidsaktiviteter å velge mellom. Hotellet inkluderer: egen innendørs hall, bowlinghall, tennisbaner, squashbaner, svømmebasseng, biljard, bordtennis bueskyting etc. I tillegg er det en ny golfbane rett utenfor hotellet, og for de som foretrekker å gå innendørs er det  også golfsimulator.

Et unikt anlegg for en velykket treningsleir i Nederland.

Deleden i Nederland

Treningsleir i Delden Nederland

Avstand gress: 0 m (innenfor anlegget).
Overnatting:  2-4 sengs rom, alternativt leiligheter med dusj, toalett og TV.
Avstand fra Puttgarden: 45 km.
Vår mening: Den høye standarden på både treningsforhold, mat, rom, service og fritidsaktiviteter gjør Aparthotel Delden til et svært utsøkt alternativ, ikke bare i Nederland, men i hele Europa.

Hva sier kundene:

”Vårt träningsläger i Delden var helt fantastiskt.  Genom åren har jag personligen varit på många träningsläger runt om i Europa, men årets läger nere i Holland var utan tvekan det bästa jag varit på! Trots att det var tidigt på året så höll planerna hög klass, personalen på plats var väldigt serviceminded och hade ett mycket proffsigt bemötande.”
– Rune Målström, Danderyds SK

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Delden Nederland

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: