Delden-holland-top

Treningsleir i Delden på et av Europas beste treningsanlegg

Treningsleir fotball på Aparthotel Delden er en førsteklasses opplevelse for fotballklubber og lag som søker en komplett og inspirerende treningsarena. Aparthotel Delden, som ligger i den vakre landsbyen Delden i Nederland, har et solid rykte som en av de beste treningsanlegg i Europa.
På Aparthotel Delden får deltakerne ikke bare enestående treningsmuligheter, men de kan også nyte førsteklasses mat og service. Hotellet tilbyr deilige og næringsrike måltider som er skreddersydd for idrettsutøvere og deres behov.

Aparthotel Delden tilbyr toppmoderne treningsfasiliteter som oppfyller høyeste standarder. Fotballbanene på hotellet er i verdensklasse og har kunstgress som sikrer optimale forhold for fotballaktiviteter, uavhengig av værforholdene.

I tillegg til fine plener er det en rekke fritidsaktiviteter å velge mellom. Hotellet inkluderer: egen innendørs hall, bowlinghall, tennisbaner, squashbaner, svømmebasseng, biljard, bordtennis bueskyting etc. I tillegg er det en ny golfbane rett utenfor hotellet, og for de som foretrekker å gå innendørs er det  også golfsimulator.

Vår mening: Den høye standarden på treningsfasiliteter, mat, rom, service og fritidsaktiviteter gjør Aparthotel Delden til et svært konkurransedyktig alternativ, ikke bare i Nederland, men i hele Europa.

Et unikt anlegg for en velykket treningsleir i Nederland.

Send en uforpliktende forespørsel om sportsreise i Delden Nederland

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)