Treningsleir Kungsbacka

Treningsleir fotball i Karlstad Sverige, en ny storselger!

Dette har allerede blitt en storselger etter at vi hadde våre første lag på treningsleir her våren 2022. Meget høy standard på mat og overnatting, og et fantastisk treningsanlegg.
Du bor meget bra på 4* Best Western Gustaf Fröding. Rommene er gode og romslige. Maten som serveres i hotellets Restaurant Emilia er av ypperste klasse. Pass på å slappe av i relaxavdelingen mellom treningsøktene.

Som gjest har du tilgang til avslapningsområdet med tørr- og dampbadstue, jacuzzi , innendørs svømmebasseng og velutstyrt treningsstudioet.
Treningen foregår i Karlstad Airdome, som er en innendørshall i full størrelse med en Limonta kunstgressbane. Kunstgresset som brukes i Karlstad Airdome er av helsvensk klasse. Av samme type som på Bravida Arena, som den har vunnet priser for sin standard. Her trenger du ikke bekymre deg for om treningen eller kampen vil kunne gjennomføres på grunn av været. I Karlstad Airdome er det alltid minst plussgrader og ingen vind.
Se en filmsnutt fra Karlstad Airdome  

Treningsleir med innendørs treningsannlegg av høyeste klasse

Karlstad kart

Treningsleir i Karlstad Sverige

Avstand gress: 5 km
Overnatting: Hotell 2-4 sengs rom med dusj og toalett.
Avstand fra Oslo: 21 mil og i underkant av 3 timers biltur
Vår mening: En fantastisk kombinasjon av fin overnatting og utrolig gode forhold for trening gjør Karlstad til det perfekte reisemålet for treningsleirer.

Priser:

Fra 1695,- pr person for 2 døgn med:
Fredag: middag
Lørdag: frokost, lunch og middag
Søndag: frokost
Trening kommer i tillegg

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir Karlstad i Sverige

    Navn:

    E-post:

    Idrettslag:

    Telefon:

    Hvilken destinasjon ønsker dere tilbud på, og i hvilket tidsrom. Andre ønsker: