Mariehamn på Åland treningsleir

Treningssamling i Mariehamn på Åland

Treningsleir i Mariehamn på Åland, med Kaptensgårdarna som base, er en unik og inspirerende opplevelse for fotballklubber og lag som søker et annerledes treningsmiljø. Mariehamn, hovedstaden på Åland, er en sjarmerende by som kombinerer moderne fasiliteter med den avslappende øyatmosfæren.

Kaptensgårdarna er et ideelt overnattingssted for lag som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser, men likevel ha enkel tilgang til fotballbanene og andre fasiliteter. Her finner man komfortable og velutstyrte hytter som gir laget en hyggelig og avslappende base for treningsleiren.

Utover fotballtreningen har Mariehamn mye å tilby utenfor banen. Laget kan utforske den vakre naturen, besøke lokale attraksjoner og oppleve den maritime kulturen på Åland. Kaptensgårdarna gir også mulighet for ulike lagaktiviteter og samholdsstyrkende arrangementer.

Treningsleiren på Mariehamn gir dermed en perfekt kombinasjon av kvalitetstrening, naturskjønne omgivelser og en autentisk øyopplevelse. Med moderne fasiliteter og den avslappende atmosfæren, vil deltakerne uten tvil få en minnerik og produktiv tid på treningsleiren.

Her finnes alle forutsetninger for en vellykket fotballeir

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Mariehamn på Åland

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)