Treningsleir ÅlandTreningsleir i Eckerø på Åland. Her finnes det meste

Treningsleir på Eckerø på Åland, med Eckerøhallen som treningsarena, er en fantastisk mulighet for fotballklubber og lag som ønsker en førsteklasses treningsopplevelse i en unik og inspirerende setting. Åland, den pittoreske øygruppen som tilhører Finland, er kjent for sin vakre natur og gjestfrie atmosfære, og Eckerø er en av de sjarmerende stedene som tiltrekker seg fotballag fra forskjellige deler av verden.

Dette moderne idrettsanlegget tilbyr toppmoderne kunstgressbaner, som sikrer optimale forhold for fotballaktiviteter, uavhengig av værforholdene. Med sin høye standard og godt vedlikeholdte fasiliteter, er Eckerøhallen en drømmedestinasjon for lag som ønsker å forbedre seg teknisk og taktisk.

Utover fotballtreningen har Eckerø også mye å tilby utenfor banen. De vakre omgivelsene byr på muligheter for utflukter og lagaktiviteter som styrker samholdet og teamånden. Deltakerne kan utforske den naturskjønne naturen, besøke lokale attraksjoner og oppleve den avslappende øyatmosfæren som Åland er kjent for.

Eckerøhallen og treningsleiren på Eckerø gir dermed en unik og minnerik opplevelse for fotballklubber og lag som ønsker å kombinere kvalitetstrening med en inspirerende reiseopplevelse. Med moderne fasiliteter, vakre omgivelser og et dedikert treningsmiljø, vil deltakerne uten tvil få en berikende og produktiv tid på Eckerø på Åland.

Vår mening: Fantastisk med den nye, freshe Eckerøhallen som gir mulighet for fotballtrening året rundt. Et ekstra pluss er at fergene til Åland fortsatt har taxfree-salg.

Sammen skal vi sørge for en velykket treningsleir i Eckerø på Åland for dere

Send en uforpliktende forespørsel om treningsleir i Eckerø på Åland

Navn:(Påkrevd)
accept(Påkrevd)