Personvernerklæring

Når du bruker denne nettsiden, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Her kan du lese hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva vi bruker dem til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon om navn, telefonnummer og e-postadresse samt opplysninger om hvordan du bruker nettstedet.

Hvilke regler gjelder for håndtering av personopplysninger?

De Skandinaviske Londonguider er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

De øvrige som utfører tjenester for oss for å kunne fullføre din bestilling vil ha et selvstendig ansvar for behandling av opplysningene.

Opplysninger du selv oppgir

  • Når du gjør en forespørsel eller legger inn informasjon i våre forespørselskjemaer.
  • Meldinger du sender via nettsiden, for eksempel til vårt kundesenter i London.
  • Opplysninger vi samler inn om din bruk av nettsidene

  • Hvilken teknologi du bruker. Om du er på laptop, nettbrett eller mobil, hvilken nettleser du bruker, nettverksoperatør og lignende.
  • Hva du gjør. For eksempel hvilke sider du besøker på vårt nettsted.
  • Hvor du er. Vi registrerer din geografiske posisjon.
  • Hvilken informasjon oppbevares og deles informasjonen med andre?

    Opplysninger om deg deles aldri med andre enn de som utfører den tjenesten du har sendt forespørsel om. Øvrige opplysningene blir kun brukt til analyseformål.
    - Din epostadresse oppbevares for det formålet å kunne kommunisere med deg i etterkant av en bestilling. Din epostadresse vil ligge i vårt databasesystem uten tidsbegrensning.
    - De øvrige opplysninger du har gitt ved innsending av forespørsel på tjenester fra oss, oppbevares med det å formålet å kunne kommunisere med deg under utførelsen og i etterkant av en bestilling, uten tidsbegrensning.
    Alle andre opplysninger slettes når din bestilling er ferdig behandlet. Ønsker du sletting av opplysninger, kan du enten kontakte oss direkte, eller følge avmeldingslink vi vedlegger i all kommunikasjon med deg.

    Sletting av personopplysninger

    Vi lagrer ikke personopplysninger lenger og i større grad enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen. Du kan selv be om å få fjernet opplysninger om deg.

    Hva innebærer det å registrere seg?

    Du får mange fordeler ved å være kunde hos oss, men du kan når som helst avregistrere deg. Når du fyller ut skjemaet på våre nettside, skjer det to ting: Du legger inn en uforpliktende forespørsel, og du får tilgang til vår kundeklubb og vårt fordelsprogram.

    Som medlem av kundeklubben får du mange fordeler

    De Skandinaviske Londonguider
    Fagerliv. 1, 2312 Ottestad, Norge
    Tlf +47 900 19054
    Email: henry@londontown.no