En treningsleir på Kviberg Vandrerhjem i Gøteborg

I sentrale Gøteborg ligger det naturskjønne idrettsområdet Kviberg som er iferd med å bli en av Sveriges mest moderne anlegg.
Det er flere kunstgressbaner i nærheten, og siden 2015 også en multihall med fullstørrelse kunstgressbane og plass til 3000 tilskuere.
Hallen inneholder også håndballbaner, konferansemuligheter, gymfasiliteter og også en skitunnell. Mange fotballag finner adspredelse med
interne beachvollyballturneringer ved siden av fotball treningsleir og kamper. Dette er veldig populært. Kviberg er et moderne
vandrerhjem bare 10 minuter fra avenyn. Kontakt oss så hjelper vi dere med en treningsleir i Gøteborg. Dere bør også passe på å
besøke idrettsmuseet, et museum med mye idrettsnostalgi.

Treningsleir fotball i Vimmerby Sverige

 • Treningsleir fotball i Kviberg i Gøteborg

  Avstand gress: 100 m - 5 km
  Overnatting: 4-6 sengsrom med dusj og toalett i gangen.
  Vår mening: Idrettsbyen Gøteborg gir en fantastisk mulighet til å lade opp til sesongen. Vi tilbyr et stort utvalg av aktiviteter på Kviberg idrettsområde og med nærhet til Gøteborg sentrum.

 • Hva sier kundene:

  ”Vi har bara godt å si om vår treningsleir i Kviberg og kontakten med dere. Anlegget passet oss perfekt og med veldig god mat, fine kunsgressbaner. Nærheten til Gøteborg var et pluss"
  Bengt-Gunnar Strand, Hestra SSK

  ”I år reiste vi til Kviberg i Gøteborg på treningsleir og vi er meget godt fornøyd med weekenden. Maten som serveres er fantastisk og banene er av høy kvalitet."
  Ine Iversen, Grue IL

Send en forespørsel om treningsleir Kviberg Gøteborg i Sverige

Jeg har lest og aksepterer vilkårene