Frankrike topp

Treningsleir fotball i Frankrike. Vi ordner alt det praktiske

Technique National du Football, Claire Fontaine – franskmennenes «hemmelige våpen» i kampen for VM-gull. Her er det meste et seriøst fotballag kan ønske seg: fem gressplener av høyeste internasjonale klasse og to kunstgressbaner hvorav den ene er under tak. Området har også en innendørs hall, treningsstudio, badstue, massasjerom, medisinske sentre og mer. I tillegg til trening venter byen Paris bare fem mil unna! Avstand kunstgress: 0 m. Overnatting: Dobbeltrom med dusj Avstand fra Paris 5 mil. Vår mening: Et komplett anlegg som er perfekt for de som ønsker det lille ekstra på sin treningsleir med meget bra fasiliteter.

Her er et utvalg av hva vi tilbyr av sportsreiser i Frankrike

Treningsleir for fotball i Frankrike kan være en spennende og utfordrende opplevelse for lag som ønsker å forbedre sine ferdigheter og forberede seg på kommende kamper og turneringer. Frankrike er kjent for sin høye standard innen fotball og har mange anlegg som er spesielt tilpasset fotballtrening.

En treningssamling i Frankrike kan gi spillerne en unik mulighet til å lære av noen av de beste fotballtrenere og utøvere i verden. Landet har en sterk fotballkultur og en lang historie innen sporten, og det finnes et bredt spekter av treningstilbud tilgjengelig for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer.

Med sitt varierte terreng og klima, kan Frankrike også tilby en rekke forskjellige treningsfasiliteter og opplevelser. Fra fjell til kyst, kan treningsleirene skreddersys for å passe til lagets behov og ønsker. I tillegg til fotballtrening kan også treningsleirer inkludere andre aktiviteter som fotturer, sykling, surfing og kajakkpadling.

Frankrike har også en sterk matkultur, og maten som tilbys på treningsleirene kan være en kulinarisk opplevelse for spillerne. Fra regionale spesialiteter til klassiske franske retter, kan maten tilpasses til å møte lagets ernæringsbehov og smakspreferanser.

Enten du er et profesjonelt fotballag eller en gruppe av amatørspillere, kan en treningsleir for fotball i Frankrike være den perfekte måten å forbedre lagets ferdigheter, bygge samhold og ha det gøy. Ved å jobbe med en erfaren arrangør og planlegge i god tid, kan du sikre at laget ditt får mest mulig ut av opplevelsen og er godt forberedt for neste sesong.

.