Bryne FK fikk en drømmeleir på El Montanya i Spania

Bryne FK gutter-77 hadde i mange år pratet om at det året gutta fylte 15, skulle de reise på treningsleir til et varmt sted. Sammen med oss begynte lagets meget engasjerte trener, Stig Norheim, å planlegge treningsleir tidlig på høsten. Laget hadde mange ønsker som var viktig for dem. Først og fremst det fotballmessige med treninger og gode kamper under sitt 7 dager lange opphold. En hel dag i Barcelona og et besøk på Camp Nou sto også høyt på ønskelisten. De bestemte seg etterhvert for det fantastiske anlegget El Montanya Resort & Spa. Under en time nord for Barcelona, i Katalonias hjerte. Her har tidligere både IFK Gøteborg og Rosenborg hatt sine treningsleirer, noe Stig følte som en ekstra trygghet. Noen uker før avreise, som var bestemt til 18.februar, var det ennå ikke avklart treningskamper.

Stig forteller: - Jeg hadde en fin dialog med dere hele veien så jeg var aldri urolig. Dere forklarte at spanske lag sjelden gir beskjed om de vil spille før noen få uker før det er aktuellt. Vi sa, halvt i spøk - halvt i alvor, at vi gjerne ville møte FC Barcelona og Espanyol, men hadde ingen tro på at dette skulle la seg gjøre. Men plutserlig ringte Johan og forklarte at både FC Barcelona og Espanyol ville møte oss. Det var knapt så vi trodde det var mulig. Vi fra lille Bryne skulle spille mot to av Spanias beste lag! Før avreise var det spente gutter og ledere som landet i Barcelona kl. 22.50. Bussen sto klar å ventet på oss utenfor terminalen. Morgenen etter var det klar for første trening, og guttene var som kalver som skulle ut på sommerbeite. Etter en herlig lunch var det avreise til en av turens høydepunkter, ligamatch mellom FC Barcelona og Valencia på et fullsatt Camp Nou. Det kunne ikke vært bedre! Vi ankom arenaen i god tid før matchen, og det var en utrolig følelse når vi fikk satt oss på våre plasser på langsidens øvre del sammen med 90.000 andre fans. Å se FC Barcelona spille fantastisk fotball og at Messi scoret 4 mål var nesten for godt til å være sant. I bussen hjem fra Camp Nou begynte guttene allerede å lade opp til kampen mot FC Barcelona gutter 1997. Dagen etter lot vi guttene sove ekstra lenge for å lade opp til kveldens match. Vi satte kursen mot Ciutat Esportiva Joan Gamper, der både ungdomslag og også A-laget trener, utpå ettermiddagen. Kampstart var satt til kl. 19.00, og vi ankom en times tid før. Da ble vi møt av en representant fra deres Barcelonakontor. Desverre ble det seier til FC Barcelona også denne kvelden, men vi hadde tross alt spilt mot en av verdens beste lag. Vi ble totalt utspilt, men mot et lag som var utrolig gode. De har spillere fra hele verden, som vi nok om noen år vil se spille for flere av Europas toppklubber om noen år. Hadde vi vært midt i vår sesong, hadde vi nok ikke tapt fullt så mye, ler Stig.

Etter en hviledag med lett trening og sosialt samvær, var det igjen klar for match. Denne gangen mot regjerende spansk mester RCD Espanyol. Til matchen mot Espanyol var vi bedre forberedt og vi viste bedre hva som ventet oss, og hadde lært av våre feil mot FC Barcelona. Vi gjore en meget bra match, bortsett fra i andre omgang hvor vi slapp in 5 mål i løpet av 7 minutter. Stor skuffelse. Men tiltross for to tap, så har vi lært utrolig mye av disse matchene og vi føler oss mye bere forberedt til vår egen serie begynner hjemme i Norge. Vi har hatt en utrolig fin treningsleir, og vi vil anbefale dere på det varmeste til alle lag som skal på treningsleir. Bedre service og oppfølging er det ikke mulig å få, avslutter Stig Norheim.

Stig Norheim, Bryne FK P97

  Henry Jovik
   Henry Jovik (grunder og eier)
   Henry er er utdannet grafisk formgiver og webmaster , og har ansvaret for design og oppdateringer. Henry har jobbet med reiser siden 2001.
   Tlf +47 900 19054. Epost: henry@treningsleir-fotball.no

  Fredrik Hallengren
   Fredrik Hallengren ( ansvarlig for treningsleir)

   Fredrik jobber hos vår leverandør Sportsinternational i Gøteborg, og har ansvaret for alle våre kunder. Han sender ut tilbud, og har kontakt med dere ang. hotell, billetter osv.
   Telefon +46 300-720 95. Epost: fredrik@treningsleir-fotball.n

    

Send en forespørsel om treningsleir

Jeg har lest og aksepterer vilkårene